Så fixar du företagsfesten

Så fixar du företagsfesten

Så fixar du företagsfesten

Vi på One Relation gillar fester, nästan lika mycket som vi älskar att planera dem. Här har vi samlat de bästa tipsen för dig som ska fixa en företagsfest! Alla har sin egen uppfattning om vad som gör en bra fest, vissa tycker maten är viktigast, andra tycker att lokalen eller underhållningen är det som verkligen räknas.

Låt oss börja med grunderna

Vi hoppas att ni ska ha nytta av vår guide ”Så fixar du företagsfesten” när ni startar planeringen av ert nästa event.

Hur många gäster vill ni bjuda in, hur mycket vill ni spendera och var vill ni vara?
Budgeten, antalet gäster och platsen är avgörande för vilken typ av festlokal som passar bäst.
Ni bör också fundera på vilken känsla ni vill att lokalen ska förmedla – klassiskt, utomhus, modernt och hippt eller kanske på ett slott?

Använd en eventbyrå för att spara tid och pengar

En eventbyrå kan ge opartisk rådgivning kring festlokaler, underhållning och middagsupplägg. Vi har ett brett nätverk och kan förhandla med leverantörer för att säkerställa ett smidigt arrangemang, vilket sparar både tid och pengar.

Vad vill ni uppnå med festen?

Fundera på syftet – är det ett firande för personalen, teambuilding eller en formell tillställning?
Där här hjälper er att planera rätt typ av fest, oavsett om det är en galamiddag, familjedag eller en avslappnad BBQ på en takterrass.

De roliga detaljerna – mat och underhållning

Vilken roll spelar maten på eventet? Är den i centrum eller en del av minglet? Fundera på om ni vill servera en avsmakningsmeny eller något enklare som tapas eller buffé.

När det gäller underhållningen, vill ni ha ett liveband, en DJ eller kanske utomhusaktiviteter? Diskutera med er eventbyrå för att hitta rätt balans. Och kom ihåg – ”Jag och mina polare kan spela” är sällan en bra idé…

Ska ni ha ett tema?

Ett tema kan göra festen mer minnesvärd, men det behöver inte vara överväldigande. Belysning kan till exempel förändra hela atmosfären i en lokal. Bestäm själva hur stort eller diskret temat ska vara.

Inspireras och kontakta oss

Vi hoppas att våra tips har gett er inspiration till er företagsfest. För fler idéer, be om ett av våra färdiga festpaket eller boka ett möte med oss (digitalt eller fysiskt) för att skräddarsy ett event efter just er budget, era förutsättningar och önskemål.